Ranginang desain patches

Pondok Description:

Anyaman badge / labél dijieun tina thread mung dina anyaman Label Looms, stitched dina desain kontinyu sarta ngahontal jéntré finer dina duanana rarancang jeung teks patch dina. nu solustion sampurna pikeun nalika nu peryogi di tambahan rinci rupa jeung harti gede nu sulaman atanapi ranginang teu bisa nyadiakeun. Ieu mangrupa pilihan alus teuing pikeun badges leutik anjeun bisa ngahontal harti gede, sarta leutik jéntré. Alatan éta datar eta oge loba kurang susceptible mun abrasion na fraying. Custom wov ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Prodution Pedaran

    Tags produk

    Anyaman badge / labél dijieun tina thread mung dina anyaman Label Looms, stitched dina desain kontinyu sarta ngahontal jéntré finer dina duanana rarancang jeung teks patch dina. nu solustion sampurna pikeun nalika nu peryogi di tambahan rinci rupa jeung harti gede nu sulaman atanapi ranginang teu bisa nyadiakeun. Ieu mangrupa pilihan alus teuing pikeun badges leutik anjeun bisa ngahontal harti gede, sarta leutik jéntré. Alatan éta datar eta oge loba kurang susceptible mun abrasion na fraying.

    Custom anyaman patches bisa dipaké ampir unggal jalan patches embroidered tiasa. Ngagunakeun threads thinner nu anyaman babarengan tinimbang embroidered onto lawon a, ieu hasilna dina patch nu boga penampilan mulus kalayan teu tékstur diangkat. Aranjeunna idéal nalika design a teuing detil atawa kompléks dihontal jeung prosés sulaman. Ieu oge hiji jalan hébat pikeun ngahontal realisme fotografik. rupa manusa, landscapes, sarta téks leutik bisa dihasilkeun dina patches ukuran leutik dina cara ngan mungkin di patches embroidered badag.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • base lawon Border & Nyieun (2) Prosés produksi Packing na pengiriman barang

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!