Sublimation percetakan insignia

Pondok Description:

A custom sublimated patch (atawa warna dicitak badge) nyaéta prosés unik nu achieves kualitas fotografik maya. Prosés warna méré custom sublimated badge jéntré unequaled anjeun kalawan warna vibrant sarta kajelasan tina nada halus tur sinambung. Kualitas visual dinamis tina patches ieu kawas nanaon anjeun geus kungsi katempo. klien anjeun, konsumén atawa anggota organisasi Anjeun pasti baris nyandak bewara di antarana jeung éta naon branding nyaéta sakabéh ngeunaan. Teu perlu cacah kelir. Kelir ar ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Prodution Pedaran

    Tags produk

    A custom sublimated patch (atawa warna dicitak badge) nyaéta prosés unik nu achieves kualitas fotografik maya. Prosés warna méré custom sublimated badge jéntré unequaled anjeun kalawan warna vibrant sarta kajelasan tina nada halus tur sinambung. Kualitas visual dinamis tina patches ieu kawas nanaon anjeun geus kungsi katempo. klien anjeun, konsumén atawa anggota organisasi Anjeun pasti baris nyandak bewara di antarana jeung éta naon branding nyaéta sakabéh ngeunaan.

    Teu perlu cacah kelir. Kelir anu limitless. Saratus kelir anu harga low sarua salah warna. Aya henteu beaya tambahan dumasar sinyalna. Ti 10% keur jangkauan 100%, patch anjeun harga low sarua.

    Percetakan ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun sagala sorts mahluk anu teu mungkin ku sulaman jeung ranginang, kawas rinci halus sarta kelir taya. Upami Anjeun hoyong potret-on-a-patch vibrant, anjeun ukur kudu ménta citak, nu ngawenangkeun resolusina leuwih gede pikeun rarancang. Evergreen Badges bangga janten produsén profésional ngarah tina patches of percetakan sublimation digabungkeun jeung ngolah sulaman.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • base lawon Border & Nyieun (2) Prosés produksi Packing na pengiriman barang

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!