taktak epaulette fashion

Pondok Description:

epaulettes custom embroidered (atawa slides taktak sarta rank slides sakumaha aranjeunna ogé dipikawanoh), mangrupakeun bagian distinguishing of baju seragam jeung anu dipaké ku bangga dina organisasi kayaning penegak hukum, fasilitas koréksi, firms kaamanan, layanan ambulan, departemén seuneu, pausahaan taksi, Airlines, sarta loba deui! Epaulettes bisa komunikasi seratan sapertos logo pausahaan, kecap "kaamanan", atawa pangkat individu urang atawa nangtung dina organisasi. Evergreen Badges migunakeun ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Prodution Pedaran

    Tags produk

    epaulettes custom embroidered (atawa slides taktak sarta rank slides sakumaha aranjeunna ogé dipikawanoh), mangrupakeun bagian distinguishing of baju seragam jeung anu dipaké ku bangga dina organisasi kayaning penegak hukum, fasilitas koréksi, firms kaamanan, layanan ambulan, departemén seuneu, pausahaan taksi, Airlines, sarta loba deui! Epaulettes bisa komunikasi seratan sapertos logo pausahaan, kecap "kaamanan", atawa pangkat individu urang atawa nangtung dina organisasi.

    Evergreen Badges migunakeun ukur bahan kualitas pangluhurna sarta workmanship ngahasilkeun epaulettes urang. Mayoritas epaulettes custom urang nu embroidered onto a lawon dasar kumaha oge keur jéntré pisan rupa urang ogé bisa nyadiakeun epaulettes anyaman.

    Lamun henteu rada yakin naon anu sanggeus lajeng dikirim kami hiji gagasan anjeun sarta kami bakal dianggo sareng anjeun pikeun mastikeun yén barang rengse aya kahayang anjeun miharep.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • base lawon Border & Nyieun (2) Prosés produksi Packing na pengiriman barang

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!