Patch ker Embroidered

Pondok Description:

Hiji badge embroidered dihasilkeun stitching rarancang hiji onto kaen base, mere finish textured sarta pangaruh design diangkat, anu méré jero kana rarancang jeung hiji penampilan ampir 3D. A badge custom embroidered mangrupakeun cara hébat nempatkeun design anjeun atanapi insignia on pésta tanpa nerapkeun hiasan nu langsung ka pésta éta. Hiji badge embroidered nu geus panas dilarapkeun ka hareupeun a cap atawa kaos bakal béda hadé ti sulaman langsung - patch dina ieu sewn kalawan euweuh gangguan ti pésta a ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Prodution Pedaran

    Tags produk

    Hiji badge embroidered dihasilkeun stitching rarancang hiji onto kaen base, mere finish textured sarta pangaruh design diangkat, anu méré jero kana rarancang jeung hiji penampilan ampir 3D.

    A badge custom embroidered mangrupakeun cara hébat nempatkeun design anjeun atanapi insignia on pésta tanpa nerapkeun hiasan nu langsung ka pésta éta.

    Hiji badge embroidered nu geus panas dilarapkeun ka hareupeun a cap atawa kaos bakal béda hadé ti sulaman langsung - patch dina ieu sewn kalawan euweuh gangguan ti kelim pésta sarta henteu kudu salempang ngeunaan permukaan curving. Tambih Deui, nu keur ditransper panas Nyieun hartina euweuh jahitan ngajalankeun liwat ka jero tina pésta éta!

    jenis ieu badge teh patch paling umum urang ngadamel. Konsumén kawas kanyataan yen aranjeunna gancang jeung gampang! Ti sakabeh walks tina kahirupan, kayaning sakola, lembaga olahraga, instansi pamaréntah, sagala rupa organisasi jeung asosiasi, badges embroidered neruskeun jadi bagian integral baju seragam jeung maké tim.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • base lawon Border & Nyieun (2) Prosés produksi Packing na pengiriman barang

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!