Naon lencana sulaman?

Lencana sulaman disebat ogé lencana sulaman, atanapi lencana sulaman pikeun singgetan. Béda sareng sulaman tradisional, langkung gampang pikeun nyocogkeun papakéan, sareng pakean bérésna ogé tiasa ditempelkeun sareng labél sulaman pikeun ngahontal pangaruhna.

Lencana sulaman umumna didamel nganggo mesin sulaman komputerisasi. Nalika éta réngsé, éta tiasa dianggo pikeun hiasan baju, sapatu, hiasan interior, sareng baju damel. Lencana sulaman mangrupikeun jinis aksésoris papakéan.

Bahan baku anu dianggo dina bab sulaman utamina sulaman benang sareng lawon. Kusabab cocogna ngagaduhan peran anu penting, kumaha milih lawon dumasar kana grafik pikeun ngahontal pangaruh anu dipikahoyong gumantung kana akumulasi pangalaman sareng pangetahuan industri.

Kami, Renshi Industrial Co., Ltd. parantos komitmen kana produksi labél anyaman langkung ti 10 taun, sareng seueur palanggan di bumi sareng di mancanagara parantos damel sasarengan. Pangetahuan laba anyaman anyaman ngajantenkeun urang langkung percaya diri sareng urang tiasa unik di industri. Upami anjeun mikirkeun ngararancang LOGO anu dipersonalisasi pikeun perusahaan pikeun nganggo baju padamelan, anjeun tiasa mendakan kami. Upami anjeun tim, kelas, sareng hoyong nyulam stiker lawon dina baju seragam, anjeun ogé tiasa mendakan kami, upami anjeun pabrik Garment, pabrik garmen, langkung penting pikeun ilubiung dina karya urang!

Hormat pisan yén urang tiasa ngalayanan anjeun langkung saé dina bidang anyaman labél! Kami yakin yén industri pakean bakal tetep janten gelombang gedé dina tren, sareng produksi lencana sulaman, anu mangrupikeun pamimpin dina kategori pakean, bakal nunjukkeun gelombang anu mengesankan!

 

Image Gambar sampel produk lencana sulaman)


Waktos Post: Sep-22-2020
WhatsApp Online Chat!