Ngawangkong ngeunaan peran dasarna keur badge sulaman

          The underlays mangrupakeun hiji tipe lalampahan nu teu katingali dina produk rengse. Sababaraha garis handap nu salawasna stitched tepi kana pola atawa bagéan pola nu ngagabung babarengan salila prosés pola nyieun. Garis handap ogé muterkeun hiji peran penting dina ngabalukarkeun éfék stereo. Nalika renda kasebut dicitak, sakapeung nu stitch handap nyaéta leuwih ti jarum luhur. Struktur jaringan tina garis handap bisa ngabentuk pola sakabéh.
          A jarum sempit mangrupakeun jarum datar tanpa thread handap. Mun jarum henteu ditinju di awal jarum sempit, jarum sempit ieu embroidered sarta boga gap a. Ieu bisa dipaké pikeun ngabentuk renda, kaset rupa jeung padet, sarta kawas. Contona, hiji pola dibentuk ku jarum sempit bodas dina lawon hideung merlukeun hiji atawa dua tunggal jarum handap garis. Jarum ogé bisa jadi jarum a. Nambahkeun lapisan a dina stitch handap bisa nyieun jalma ngarasa robah tina penampilan sulaman anu. Nalika embroidering jarum dina luhur, eta bisa ngahasilkeun éfék tilu diménsi geulis.
          A stitch kudu dilakukeun lamun embroidering nu badges, anu ngawula ka nguatkeun edges, nyieun contours, sarta "ukiran" pola dina lawon dasar. Garis handap ogé tiasa ngalereskeun pola sulaman on lawon sabab tékstur lawon bisa deform pola nalika tegangan hadir dina lawon. Garis handap nyaéta jero pola, sarta stitch panutup dina luhureun éta embroidered on garis handap jadi nu ieu bisa dihindari. Jumlah jahitan handap diperlukeun dina pola anu henteu kudu jadi ditémbongkeun dina sketsa, jeung jumlah gigireun jarum sempit nunjukkeun sabaraha kali nu stitch handap ieu dilarapkeun ku maker pola. Contona, 3x nunjukkeun yén éta téh 3-minggu atanapi 3-Baris handap jarum; lamun embroidering kalawan jarum hiji, jumlah tina jahitan diperlukeun pikeun ngabentuk wangun kembang bisa jadi ditandaan 12 dina samping tina pola atawa pola, anu ngakibatkeun yen desain anu nyugemakeun. The total Jumlah laps.


Pos waktos: Mar-18-2019
WhatsApp Online Chat!