Hurup beusi on patches

Pondok Description:

Chenille patches ilaharna dihasilkeun pikeun ngahias jaket varsity atanapi Award tim olahraga. Éta dijieun kalawan benang chenille dumasar kana salah sahiji atawa dua lapis tukang dirasakeun. A kombinasi chenille jeung sulaman anu sering dilarapkeun ka patches olahraga. Evergreen Badges geus komitmen pikeun kualitas manufaktur Chenille Hurup na emblems, nu keur pribadi ngaropéa nurutkeun sizing preferensi jeung desain. patches chenille urang anu diwangun ku 80% wol, 20% nilon pikeun ditambahkeun durability ....


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Prodution Pedaran

    Tags produk

    Chenille patches ilaharna dihasilkeun pikeun ngahias jaket varsity atanapi Award tim olahraga. Éta dijieun kalawan benang chenille dumasar kana salah sahiji atawa dua lapis tukang dirasakeun. A kombinasi chenille jeung sulaman anu sering dilarapkeun ka patches olahraga. Evergreen Badges geus komitmen pikeun kualitas manufaktur Chenille Hurup s sarta emblems, nu keur pribadi ngaropéa nurutkeun sizing preferensi jeung desain. Patches chenille urang anu diwangun ku 80% wol, 20% nilon pikeun ditambahkeun durability. Alatan Pilihan benang unik na, anu patches dicirikeun ku penampilan 3D vivid exquisite na.

    didigitalkeun Onsite nyaéta sadia sahingga urang ka meniru atawa custom-jieun hurup varsity per pamundut anjeun. Naha hurup anjeun keur sakola, Corporation badag anjeun atanapi ngan keur anjeun, urang bisa nyieun eta.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • base lawon Border & Nyieun (2) Prosés produksi Packing na pengiriman barang

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!