• Banner1
  • Banner2
  • Banner3

DONGGUAN evergreen BADGES CO., LTD.  tempatna di Shipai twon Dongguan, gigireun Dongguan Ecological Park of Pearl River Delta, kalayan transportasi anu merenah sareng lingkungan anu saé.

Urang utamana ngahususkeun dina rupa sulaman / chenille / anyaman badges, brassards, epaulettes jeung sajabana, nu dijual di sakuliah nagara, sarta ékspor ka Amérika, Eropa, Australia jeung Asia Tenggara ..

nempo sadaya

PARTNER

WhatsApp Online Chat!