• q17
  • q19
  • q18

DONGGUAN evergreen BADGES CO., LTD.  locates next to the International Fabric and Garment Accessories Trading Center in Chashan town, Dongguan City of Pearl River Delta, with convenient transportation and beautiful environment.

Urang utamana ngahususkeun dina rupa sulaman / chenille / anyaman badges, brassards, epaulettes jeung sajabana, nu dijual di sakuliah nagara, sarta ékspor ka Amérika, Eropa, Australia jeung Asia Tenggara ..

nempo sadaya
WhatsApp Online Chat!