Çfarë është një simbol i qëndisjes?

Shenjat e qëndisjes quhen gjithashtu simbole qëndisjeje, ose shkurtimisht distinktivë. Ndryshe nga qëndisja tradicionale, është më lehtë të përputhesh veshjen, dhe veshja e përfunduar gjithashtu mund të ngjitet me etiketa qëndisjeje për të arritur efektin.

Shenjat e qëndisjes zakonisht bëhen me makina të qëndisura të kompjuterizuara. Kur të mbarojnë, ato mund të përdoren për zbukurim në rroba, këpucë, zbukurime të brendshme dhe rroba pune. Shenjat e qëndisjes janë një lloj pajisje veshjesh.

Lëndët e para të përdorura në kapitullin e qëndisjes janë kryesisht fije qëndisjeje dhe pëlhura. Meqenëse përputhja e tyre luan një rol jetësor, mënyra e zgjedhjes së pëlhurave bazuar në grafikë për të arritur efektin e dëshiruar varet nga përvoja e akumuluar dhe njohuritë e industrisë.

Ne, Renshi Industrial Co, Ltd jemi angazhuar në prodhimin e etiketave të endura për më shumë se 10 vjet, dhe shumë klientë brenda dhe jashtë vendit kanë bashkëpunuar. Njohuritë profesionale të etiketave të endura na bëjnë më të sigurt dhe mund të jemi unikë në industri. Nëse po mendoni të krijoni një LOGO të personalizuar për kompaninë tuaj për të veshur rroba pune, mund të na gjeni. Nëse jeni një ekip, klasë dhe dëshironi të qëndisni afishe prej rrobe në uniforma, gjithashtu mund të na gjeni, nëse jeni fabrika veshjesh, fabrika veshjesh, është edhe më e rëndësishme të merrni pjesë në punën tonë!

Sinqerisht shpresojmë se mund t'ju shërbejmë më mirë në fushën e gërshetimit të etiketave! Ne besojmë se industria e veshjeve do të jetë gjithmonë një valë e madhe në trend, dhe prodhimi i distinktivave të qëndisjes, i cili është lider në kategorinë e veshjeve, do të tregojë valë mbresëlënëse në valë!

 

Image Imazhi i produktit simbol i qëndisjes


Koha e postimit: Shtator-22-2020
WhatsApp Online Chat!