Duke folur për rolin e bazës për simbol qëndisje

          Të Nënshtresë janë një lloj i udhëtimit që nuk është e dukshme në produktin e përfunduar. Disa prej linjave të poshtme janë stitched gjithmonë në buzë të modelit ose pjesëve të modelit janë të bashkuar gjatë procesit model bërë. Në fund të fundit gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në shkaktimin efektin stereo. Kur dantella është shtypur, ndonjëherë syth fund është më shumë se gjilpërës sipërme. Struktura Rrjeti i vijën e poshtme mund të formojnë modelin e përgjithshëm.
          Një gjilpërë e ngushtë është një gjilpërë e sheshtë, pa një fije e poshtme. Nëse gjilpëra nuk është grushta në fillim të gjilpërës ngushtë, gjilpërë ngushtë është qëndisur dhe ka një boshllëk. Ajo mund të përdoret për të formuar dantella, kaseta gjobë dhe të dendura, dhe si. Për shembull, një model i formuar nga një gjilpërë të bardhë të ngushtë në një pëlhurë të zezë kërkon një ose dy të vetme linjave të poshtme gjilpërë. Gjilpëra mund të jetë një gjilpërë. Duke shtuar një shtresë mbi syth e poshtme mund të bëjnë njerëzit të ndjehen ndryshimin e shfaqjes së qëndisje. Kur embroidering gjilpërë në majë, ajo mund të prodhojë një efekt të bukur tre-dimensionale.
          Një punim duhet të bëhet kur embroidering shënjat, të cilat shërbejnë për të përforcuar edges, të krijuar konturet, dhe "gdhendje" model në pëlhurë bazë. Në fund të fundit mund të rregullojmë model qëndisje në pëlhurë, sepse cilësi e rrobave mund të shtrembëroj modelin kur tensioni është i pranishëm në pëlhurë. Në fund të fundit është brenda modelit, dhe thur mbuluar në krye është qëndisur në vijën e poshtme në mënyrë që kjo mund të shmanget. Numri i qepje fund të kërkuara në model nuk duhet të të tregohet në skemë, dhe numri i ardhshëm me gjilpërë të ngushtë tregon se sa herë syth fund është aplikuar nga krijues model. Për shembull, 3x tregon se ajo është një 3-javë ose 3-row gjilpërë fund; kur embroidering me një gjilpërë, numri i qepje të nevojshme për të formuar një formë lule mund të shënohet 12 në anën e modelit apo model, që nënkupton se dizajni është i kënaqshëm. Numri i përgjithshëm i xhiro.


Ora Post: Mar-18-2019
WhatsApp Online Chat!