• q17
  • q19
  • q18

Dongguan EVERGREEN shënjat CO., LTD.  locates next to the International Fabric and Garment Accessories Trading Center in Chashan town, Dongguan City of Pearl River Delta, with convenient transportation and beautiful environment.

Ne kryesisht specializuar në të ndryshme qëndisje / chenille / shënjat endura, brassards, epaulettes dhe etj, të cilat janë shitur në të gjithë vendin, si dhe eksportet në Amerikë, Evropë, Australi dhe Azinë Juglindore ..

Shiko te gjitha
WhatsApp Online Chat!