Што е значка за вез?

Везички за везови се нарекуваат и значки за везови, или скратено значки за везови. Различно од традиционалното везење, полесно е да се совпадне облеката, а готовата облека може да се залепи и со етикети за везови за да се постигне ефектот.

Беџовите за везови обично се прават со компјутеризирани машини за везење. Кога ќе бидат готови, може да се користат за украсување на облека, обувки, внатрешни украси и работна облека. Веѓите за везови се еден вид додатоци за облека.

Суровините што се користат во поглавјето за везови се главно конец за везови и ткаенина. Бидејќи нивното совпаѓање игра витална улога, како да се изберат ткаенини засновани на графика за да се постигне посакуваниот ефект зависи од акумулирано искуство и знаење од индустријата.

Ние, Ренши Индустриски копродукции, ООД сме посветени на производство на ткаени етикети повеќе од 10 години и многу клиенти дома и во странство соработуваат. Познавањето на професионалните ткаени етикети нè прави посамоуверени и можеме да бидеме единствени во индустријата. Ако размислувате да дизајнирате персонализирано ЛОГО за вашата компанија да облече работна облека, можете да не најдете. Ако сте тим, класа и сакате да везете налепници за ткаенини на униформите, исто така можете да нè најдете, ако сте фабрики за облека, фабрики за облека, уште поважно е да учествувате во нашата работа!

Искрено се надевам дека можеме да ви послужиме подобро во областа на ткаење етикети! Ние веруваме дека индустријата за облека секогаш ќе биде голем бран во овој тренд, а производството на значки за везење, кое е лидер во категоријата облека, ќе покаже импресивни бранови во бранот!

 

Image Слика за примерок од производ за значки за везење


Време на објавување: Сеп-22-2020
WhatsApp Онлајн Chat!