Зборувајќи за улогата на база за значка везот

          На подлогите се еден вид на патување што не е видлива во готовиот производ. Некои од дното линии секогаш се зашиени до работ на моделот или на делови од моделот се приклучи заедно за време на процесот на модел на одлуки. Во крајна линија, исто така, игра важна улога во предизвикувањето на стерео ефект. Кога чипка се печати, а понекогаш и на дното бод е повеќе од горната игла. структура на мрежата на крајна линија може да се формира целокупната шема.
          А тесен игла е рамен без игла на дното конец. Ако стрелката не се удирани со тупаници во почетокот на тесниот игла, тесниот игла е извезена и има јаз. Може да се користи за да се формира чипка, парична казна и густа ленти и слично. На пример, модел формирана од страна на бели тесни игла на црна ткаенина бара една или две еднокреветни игла дното линии. Иглата може да биде и игла. Додавање на слој на дното бод може да направи луѓето да се чувствуваат промената на изгледот на везот. Кога везење иглата на врвот, тоа може да произведе убава три-димензионален ефект.
          А бод мора да се направи кога везење беџови, кои служат да се зајакне на рабовите, се создаде контури, и "гравирање" моделот на база ткаенина. Во крајна линија, исто така може да се поправи на вез шема на ткаенина, бидејќи на текстура на материјалот може да ги деформира шема кога напнатоста е присутна на ткаенината. Во крајна линија е во внатрешноста на моделот, како и на насловната бод на врвот е извезено во крајна линија, така што ова може да се избегне. Бројот на дното конците се бара во моделот не мора да бидат прикажани во скица, а бројот веднаш до тесниот игла покажува колку пати дното бод се применува од страна на творецот на моделот. На пример, 3x покажува дека тоа е 3-недела или 3-ред дното игла; кога везење со игла, бројот на конците се бара да формираат облик цвет можат да бидат означени 12 на страната на моделот или на моделот, што подразбира дека дизајнот е на задоволително ниво. Вкупниот број на кругови.


Време на мислењето: Март-18-2019
WhatsApp Онлајн Chat!