• Banner1
  • Banner2
  • Banner3

Dongguan EVERGREEN Значки CO., LTD.  се наоѓа на близнакот Шипаи од Донггуан, веднаш до еколошкиот парк Донггуан на делтата на реката Перл, со удобен превоз и убава околина.

Ние, главно, се специјализирани во различни везови / жанила / ткаени значки, brassards, еполети и др, кои се продаваат низ целата земја, а извозот во Америка, Европа, Австралија и југоисточна Азија ..

Види се

PARTNER

WhatsApp Онлајн Chat!