Kain designs patches

Katrangan singkat:

Woven badge / label sing digawe thread mung ing Woven Label looms, tumpuk ing desain dadi lan entuk rinci becik ing loro desain lan teks saka tembelan. kang solustion sampurna nalika sampeyan kudu ekstra rincian nggoleki lan definisi luwih sing sulaman utawa tenun ora bisa nyedhiyani. Iku pilihan banget kanggo Badges cilik sing bisa entuk definisi luwih, lan cilik rinci. Amarga lumahing warata iku uga akeh kurang rentan kanggo abrasion lan fraying. Custom wov ...


  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Katrangan Produksi

    Tags Product

    Woven badge / label sing digawe thread mung ing Woven Label looms, tumpuk ing desain dadi lan entuk rinci becik ing loro desain lan teks saka tembelan. kang solustion sampurna nalika sampeyan kudu ekstra rincian nggoleki lan definisi luwih sing sulaman utawa tenun ora bisa nyedhiyani. Iku pilihan banget kanggo Badges cilik sing bisa entuk definisi luwih, lan cilik rinci. Amarga lumahing warata iku uga akeh kurang rentan kanggo abrasion lan fraying.

    Custom dirajut patches bisa digunakake ing meh saben cara patches bordir bisa. Nggunakake Utas tipis sing dirajut bebarengan tinimbang bordir dhateng kain, iki nyebabake patch sing wis katon Gamelan karo ora tektur wungu. Padha becik nalika desain banget rinci utawa Komplek kanggo ngrambah karo proses sulaman. Iku uga cara gedhe kanggo entuk aliran realisme Photographic. pasuryan, mujur nengen, lan teks cilik bisa maleh ing patches ukuran cilik ing cara mung bisa ing patches bordiran gedhe.


  • Previous:
  • Next:

  • Base Kain Border & Backing (2) Proses Produksi Packing lan kapal

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!