sublimation printing insignia

Short Description:

A adat sublimated patch (utawa werna dicithak badge) proses unik sing tekan kualitas Photographic virtual. Proses werna menehi adat sublimated badge rinci tandhing karo werna sregep lan kajelasan saka nada subtle lan fokus. Kualitas visual dinamis patches iki kados apa sampeyan wis tau weruh. klien, pelanggan utawa anggota organisasi mesthi bakal njupuk kabar mau lan apa iklan iku kabeh babagan. Ora perlu kanggo count werna. Werna AR ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Prodution Description

    Tags Product

    A adat sublimated patch (utawa werna dicithak badge) proses unik sing tekan kualitas Photographic virtual. Proses werna menehi adat sublimated badge rinci tandhing karo werna sregep lan kajelasan saka nada subtle lan fokus. Kualitas visual dinamis patches iki kados apa sampeyan wis tau weruh. klien, pelanggan utawa anggota organisasi mesthi bakal njupuk kabar mau lan apa iklan iku kabeh babagan.

    Ora perlu kanggo count werna. Werna sing limitless. Satus werna sing kurang rega padha siji werna. Ora ana biaya tambahan adhedhasar jangkoan. Saka 10% kanggo jangkoan 100%, patch iku rega kurang padha.

    Printing ngidini kita kanggo nindakake kabeh limo iku sing ora bisa karo sulaman lan dirajut, kaya rincian subtle lan werna Unlimited. Yen sampeyan pengin ngadeg-on-a-patch sregep, sampeyan mung kudu nyuwun print, kang ngidini resolusi sing luwih dhuwur kanggo desain. Evergreen Badges bangga dadi produsen profesional anjog patches saka printing sublimation digabungake karo Processing sulaman.


  • Previous:
  • Next:

  • Base Kain Border & Backing (2) Proses Produksi Packing lan kapal

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!