Pundhak epaulette fashion

Short Description:

epaulettes Custom bordir (utawa minger Pundhak lan pangkat minger minangka ugi), sing bagean mbédakaké saka seragam lan sing rusak karo bangga ing organisasi kados hukum nglaksaknano, fasilitas mbenerake, perusahaan keamanan, layanan ambulans, departemen geni, perusahaan taxi, Airlines, lan akeh liyane! Epaulettes bisa komunikasi pesen kayata logo perusahaan, tembung "keamanan", utawa pangkat individu utawa ngadeg ing organisasi. Evergreen Badges migunakake ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Prodution Description

    Tags Product

    epaulettes Custom bordir (utawa minger Pundhak lan pangkat minger minangka ugi), sing bagean mbédakaké saka seragam lan sing rusak karo bangga ing organisasi kados hukum nglaksaknano, fasilitas mbenerake, perusahaan keamanan, layanan ambulans, departemen geni, perusahaan taxi, Airlines, lan akeh liyane! Epaulettes bisa komunikasi pesen kayata logo perusahaan, tembung "keamanan", utawa pangkat individu utawa ngadeg ing organisasi.

    Evergreen Badges migunakake mung bahan kualitas lan workmanship kanggo gawé epaulettes kita. Mayoritas epaulettes adat kita bordir dhateng kain basa Nanging kanggo rinci banget nggoleki kita uga bisa sumber epaulettes dirajut.

    Yen sampeyan ora cukup manawa apa sing sawise banjur ngirim kita gagasan lan kita bakal bisa karo sampeyan kanggo mesthekake yen item rampung sing persis apa sing arep.


  • Previous:
  • Next:

  • Base Kain Border & Backing (2) Proses Produksi Packing lan kapal

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!