Apa lencana sulaman?

Lencana sulaman uga diarani lencana sulaman, utawa lencana sulaman kanthi ringkes. Beda karo sulaman tradisional, luwih gampang cocog karo sandhangan, lan sandhangan sing wis rampung uga bisa ditempelake nganggo label sulaman supaya bisa ngasilake efek kasebut.

Lencana bordir umume digawe nganggo mesin sulaman komputerisasi. Yen wis rampung, bisa digunakake kanggo dekorasi klambi, sepatu, dekorasi interior, lan klambi. Lencana sulaman minangka jinis aksesoris sandhangan.

Bahan baku sing digunakake ing bab sulaman utamane yaiku benang lan kain sulaman. Amarga sing cocog duwe peran penting, cara milih kain adhedhasar grafis kanggo entuk efek sing dipengini gumantung saka pengalaman akumulasi lan ilmu industri.

Kita, Renshi Industrial Co., Ltd. wis setya produksi tenunan label luwih saka 10 taun, lan akeh pelanggan ing omah lan ing luar negeri wis kerja sama. Pengetahuan label anyaman profesional nggawe kita luwih yakin lan bisa dadi unik ing industri. Yen sampeyan mikir ngrancang LOGO khusus kanggo perusahaan kanggo nganggo klambi, sampeyan bisa nemokake. Yen sampeyan minangka tim, kelas, lan pengin nyulam stiker kain ing seragam, sampeyan uga bisa nemokake, yen sampeyan pabrik Garmen, pabrik garmen, luwih penting melu ing gaweyan iki!

Muga-muga sampeyan bisa ngawula sampeyan kanthi luwih apik ing bidang tenun label! Kita yakin manawa industri sandhangan bakal dadi gelombang gedhe ing tren iki, lan produksi lencana sulaman, sing dadi pimpinan kategori busana, bakal nuduhake gelombang sing apik banget!

 

(Gambar sampel produk lencana sulaman)


Wektu kiriman: Sep-22-2020
Tampilan Online Chat!