Ngomong bab peran saka basa kanggo badge sulaman

          The underlays sing jinis travel sing ora katon ing prodhuk rampung. Sawetara garis ngisor sing tansah tumpuk kanggo pojok pola utawa bagéan saka pola sing katunggilaké sak proses pola nggawe. Ing ngisor garis uga main peran penting ing nyebabake efek stereo. Nalika lace wis dicithak, kadang nggawe ngisor luwih saka jarum ndhuwur. Struktur jaringan saka ngisor garis bisa mbentuk pola sakabèhé.
          A jarum panah punika jarum warata tanpa Utas ngisor. Yen jarum ora njotosi ing awal jarum panah, jarum panah wis bordir lan wis longkangan. Bisa digunakake kanggo mbentuk lace, kaset nggoleki lan kandhel, lan kaya. Contone, pola kawangun dening jarum panah putih ing kain ireng mbutuhake salah siji utawa loro siji jarum ngisor garis. Jarum uga bisa dadi dom. Nambahake lapisan ing nggawe ngisor bisa nggawe wong aran owah-owahan ing katon sulaman ing. Nalika embroidering jarum ing ndhuwur, bisa gawé efek telung dimensi ayu.
          A nggawe kudu digawe nalika embroidering Badges, kang ngawula kanggo gawe kuat ing sudhut, nggawe lakune, lan "engraving" pola ing kain basa. Ing baris ngisor uga bisa ndandani pola sulaman ing kain amarga tektur saka kain bisa deform pola nalika tension iku saiki ing kain. Ing baris ngisor nang pola, lan nggawe tutup ing ndhuwur wis bordir ing ngisor garis supaya iki bisa nyingkiri. Jumlah jahitan ngisor dibutuhake ing pola ora kudu ditampilake ing gambar, lan nomer jejere jarum panah nuduhake carane kakehan nggawe ngisor wis Applied dening Edo pola. Contone, 3x nuduhake yen iku 3-minggu utawa 3-saurutan ngisor jarum; nalika embroidering karo jarum, nomer jahitan sing mbentuk wangun kembang bisa ditandhani 12 ing sisih pola utawa pola, kang gawe katut sing desain punika puas. Jumlah total laps.


Post wektu: Mar-18-2019
Tampilan Online Chat!