Letter wesi ing patches

Short Description:

Chenille patches umume diprodhuksi kanggo dekorasi Jaket Varsity utawa penghargaan tim olahraga. Lagi digawe karo tenunan chenille adhedhasar siji utawa loro lapisan saka latar mburi felt. A kombinasi chenille lan sulaman asring Applied kanggo patches olahraga. Evergreen Badges tekad kualitas Manufaktur Chenille Huruf lan Papan wisata, kang wis wong selaras miturut sizing pilihan lan desain. patches chenille Kita dibangun karo 80% wool, 20% nilon kanggo ditambahaké kekiatan ....


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Prodution Description

    Tags Product

    Chenille patches umume diprodhuksi kanggo dekorasi Jaket Varsity utawa penghargaan tim olahraga. Lagi digawe karo tenunan chenille adhedhasar siji utawa loro lapisan saka latar mburi felt. A kombinasi chenille lan sulaman asring Applied kanggo patches olahraga. Evergreen Badges tekad kualitas Manufaktur Chenille Letter lan Papan wisata, kang wis wong selaras miturut sizing pilihan lan desain. Patches chenille Kita dibangun karo 80% wool, 20% nilon kanggo ditambahaké kekiatan. Amarga pilihan tenunan unik, patches sing ditondoi dening katon 3D urip kepileh sawijining.

    dhigitalisasi Onsite cumawis saéngga kita mimic utawa adat-nggawe huruf Varsity saben penjenengan. Apa layang iku kanggo sekolah, perusahaan gedhe utawa mung kanggo kowe, kita bisa nggawe iku.


  • Previous:
  • Next:

  • Base Kain Border & Backing (2) Proses Produksi Packing lan kapal

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!