• Banner1
  • Banner2
  • Banner3

DONGGUAN Evergreen Badges CO., LTD.  dununge ing Shipai twon Dongguan, ing jejere Taman Ekologis Dongguan Delta Sungai Mutiara, kanthi transportasi sing apik lan lingkungan sing apik.

We utamané spesialis ing macem-macem sulaman / chenille / dirajut Badges, brassards, epaulettes lan sapiturute, kang didol ing saindhenging negara, lan ekspor ke Amerika, Eropa, Australia lan Asia Kidul-Wétan ..

ndeleng kabeh

PARTNER

Tampilan Online Chat!